13.04.2021

Høstens mindfulnesskonferanse med tittelen «Humanity at the crossroads? Contemplative Practice and AI/ Modern Technologies» ble vel gjennomført i oktober 2020.

25.03.2021

Vi er alle i situasjoner der vi skal veilede andre, enten det er våre barn, våre kollegaer eller klienter i jobbsammenheng. Uavhengig av hvilken veiledningsmetode vi bruker, vil kvaliteten på veiledningen være avhengig av kvaliteten på møtet og relasjonen som skapes i det møtet. Veilederen må derfor kjenne seg selv, og trening i nærvær er en vei til dette.

12.03.2021

Onsdag 14.04.2021 kl. 18-1930 avholdes årsmøte i Mindfulness Norge digitalt over Zoom.

09.03.2021

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage. Hensikten er faglig påfyll og deling av erfaringer. Andre samling vil finne sted torsdag 22.april kl. 18.00-20.00.

25.02.2021

Neste online-meditasjon er 8.april. Du finner mer informasjon om de månedelige meditasjonene og påmelding her.

Humanity at the Crossroads - Nye nedjusterte priser

Årets jubileumskonferanse nærmer seg. Humanity at the Crossroads - Contemplative Practice & AI/Modern technologies tar for seg et av vårt tids viktigste temaer, nemlig utfordringene vi står overfor i møte med kunstig intelligens og moderne teknologi. Mindfulness Norge er opptatt av at konferansen skal nå ut til flest mulig, og at så mange som mulig skal ha anledning til å kunne delta. På grunn av covid-19, og med tanke på den økonomiske situasjonen flere kan være i, har vi besluttet å redusere prisene.

2020-10-09
Tor Magne Handeland

Kjære medlemmer,

Årets jubileumskonferanse nærmer seg. Humanity at the Crossroads - Contemplative Practice & AI/Modern technologies tar for seg et av vårt tids viktigste temaer, nemlig utfordringene vi står overfor i møte med kunstig intelligens og moderne teknologi. En av de meste sette dokumentarene på Netflix og en film mange snakker om for tiden er Det Sosiale Dilemmaet. Konferansen vil ta for seg mange av de alvorlige temaene denne filmen berører, og samtidig se på hvilke muligheter og potensiale denne utviklingen kan ha for oss. Den vil spesielt vektlegge den oppvoksende generasjon; hvilke menneskelige kvaliteter trenger barn og ungdom for å kunne ha en sunn utvikling i morgendagens teknologiske verden?

Mindfulness Norge er opptatt av at konferansen skal nå ut til flest mulig, og at så mange som mulig skal ha anledning til å kunne delta. På grunn av covid-19, og med tanke på den økonomiske situasjonen flere kan være i, har vi besluttet å redusere prisene. Dersom du allerede har meldt deg på og ønsker å få refundert mellomlegget, send oss en e-post, og så sørger vi for at det blir tilbakebetalt. Om du lar foreningen beholde mellomlegget, og på den måten støtter vårt arbeid, er vi takknemlige for dette. Alle som bestiller billett får tilgang til opptakene av konferansen. Det er fortsatt ledige plasser til å overvære konferansen der den avholdes, på DOGA i Oslo. Dere bestiller dette separat, på påmeldingssiden, etter å ha meldt dere på konferansen.

Deltakeravgiften på prekonferansen med Saki Santorelli 20.-22. oktober forblir den samme, men dersom en av ulike årsaker ikke har råd til dette, kan en be om fripass ved å sende en mail til: info@nfon.no

Del dette med så mange som mulig, og se Jon Kabat-Zinns personlige invitasjon på:

Påmelding til Mindfulnesskonferansen:

Håper vi ses!