13.04.2021

Høstens mindfulnesskonferanse med tittelen «Humanity at the crossroads? Contemplative Practice and AI/ Modern Technologies» ble vel gjennomført i oktober 2020.

25.03.2021

Vi er alle i situasjoner der vi skal veilede andre, enten det er våre barn, våre kollegaer eller klienter i jobbsammenheng. Uavhengig av hvilken veiledningsmetode vi bruker, vil kvaliteten på veiledningen være avhengig av kvaliteten på møtet og relasjonen som skapes i det møtet. Veilederen må derfor kjenne seg selv, og trening i nærvær er en vei til dette.

12.03.2021

Onsdag 14.04.2021 kl. 18-1930 avholdes årsmøte i Mindfulness Norge digitalt over Zoom.

09.03.2021

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage. Hensikten er faglig påfyll og deling av erfaringer. Andre samling vil finne sted torsdag 22.april kl. 18.00-20.00.

25.02.2021

Neste online-meditasjon er 8.april. Du finner mer informasjon om de månedelige meditasjonene og påmelding her.

Invitasjon til online-nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge

2021-03-09
Anne Sælebakke

Torsdag 22.april kl 18-20 inviterer Mindfulness Norge til ny nettverkssamling for medlemmer som er interesserte i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge. Hensikten er faglig påfyll og deling av erfaringer. Det blir også denne gang fire innslag, hvert på ca 15 minutter, med rom for spørsmål og kommentarer underveis.

Bidragene til denne samlingen er:

• Kristin Emilie W. Bjørndal, 1.amanuensis ved lærerutdanningen UiT, som vil presentere antologien Skape rom for folkehelse og livsmestring i skole og lærerutdanning. Oppmerksomt nærvær er en tilnærming i flere av kapitlene. Hun vil også komme inn på viktigheten av å fremme lærerstudenters relasjonskompetanse.
  • Hilde Vrangsagen er daglig leder i Lia barnehage på Kongsvinger. Hun og en kollega vil dele sine erfaringer med oppmerksomt nærvær og livsstyrketrening i hele organisasjonen, både for de ansatte og barna gjennom15 år.
  • Michael de Vibe fortsetter sin gjennomgang av sentral forskning på effekten av å trene nærvær, empati og relasjonskompetanse innen utdanningssektoren.
  • Anne Sælebakke vil, med utgangspunkt i det tverrfaglige kunnskapsfeltet hun beskrev på første nettverkssamling, presentere modellen femkanten og grunnprinsippene i treningen av nærvær, empati og relasjonskompetanse.

Klikk deg videre inn på "Påmelding" under "Arrangementer" her på nettsiden til Mindfulness Norge. Du må være medlem av Mindfulness Norge for å melde deg på. Dersom du ikke er medlem så kan du enkelt melde deg inn på nettsiden vår under fanen "Bli medlem". Arrangementet er gratis for alle medlemmer.

Påmeldingsfrist dagen før klokken 17.00 (21.april).
Vi sender ut link til Zoom til påmeldte i forkant av arrangementet.

Vi håper en slik samling kan gi påfyll og næring i en krevende tid.

Hjertelig velkommen!