Nyheter

Linda Lehrhaupt er et kjent og kjært navn for mange av dere, og mange av dere har mottatt undervisning og veiledning av henne. Vår verden befinner seg i en svært opphetet og turbulent tilstand akkurat nå. Her deler Linda noen refleksjoner rundt det å leve i krisetider. 

20.04.2022
- Linda Myoki Lehrhaupt

"Jeg ønsker meg flere mellomrom. Både på vegne av naturen og oss mennesker. Vi kan ikke være effektive og produktive hele tiden, vi trenger mellomrom for å kunne fungere optimalt og være i balanse", skriver Mette Løvseth i denne kronikken.

18.03.2022
- Mette Løvseth

I denne en-dags-workshopen vil du blir introdusert for praktiske verktøy fra Mindful Self-Compassion (MSC)- programmet av Christopher Germer og Kristin Neff. Verktøyene kan du bruke til å støtte, trøste, roe og oppmuntre deg selv når du sliter i hverdagen.

28.02.2022
- Oddbjörg Jonsdottir

Våren 2022 vil Mindfulness Norge holde første nettverksmøte for medlemmer som er interesserte i oppmerksomt nærvær i arbeidslivet. Første samling vil finne sted torsdag 17.3 kl 18-20 på zoom (påmelding er mulig allerede nå - se kalenderfunksjonen på vår nettside).  

23.02.2022
- Merete Blumensaadt

Dette medlemsbrevet er skrevet av Arild Bjørndal og Michael de Vibe. Det er en tekst som ble publisert på Psykologisk.no (04.02.22) som et svar på et tidligere innlegg av Arne Holte. 

21.02.2022
- Michael de Vibe & Arild Bjørndal

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket